Üdvözöllek!

Kuszák Gergely elektroműszerész vagyok.

Minden 1975-ben kezdődött. Budapesten születtem és már gyerekkoromban is foglalkoztatott az elektronika világa, így az általános suli elvégzése után elektroműszerésznek tanultam tovább. Itt már előkerült az elektromos gitár és elkezdtek érdekelni az erősítők és a gitáreffektek, de a 90-es években még nehezebben lehetett hozzájutni a nevesebb gyártók cuccaihoz és persze pénzzel sem voltunk valami nagyon eleresztve. A suliban próbáltunk barkácsolni erősítőket, wah pedálokat és torzítókat. Persze a suli után is megmaradt a zene és az elektronika az életemben, de a munkám más területekre sodort.

A 2000-es évek közepén újraéledt a szenvedély és elkezdtem Cusac Pedals néven készíteni pár pedált, amiket néhány ismertebb zenész barátom is használt és bíztatott a terveim megvalósításában. Sajnos az időhiány és a munka mellett azonban fel kellett hagynom a gyártással.

Aztán jött a Covid19 és mint mindenki másnak nekem is átalakította az életemet, viszont időt teremtett a fejlesztgetésre és a tesztelésre. Így készült el néhány saját tervezésű pedál, amiknél a legmagasabb minőségi elvárásoknak próbáltam megfelelni. Persze ahogy tovább és tovább vittem az ötletet, rájöttem, hogy komolyan kell vennem a dolgot, így megszületett az RNS-Pedals.

Mindegyik RNS-pedál csak a legjobb minőségű alkatrészeket tartalmazza (Neutrik jack aljzatok, Alpha potméterek, Wima, Philips, Ero kondenzátorok, Royalohm ellenállások, stb.), ezzel is elősegítve a jó hangzás kialakítását. Remélem, a termékeim elnyerik majd a tetszésedet és örömmel fogod majd taposni a boardodon néhány pedálomat!

Kuszák Gergely